Mihaela Radulescu te ajuta sa te lasi de fumat  

In afara este destul de trandy ca vedetele sa apara mai putin imbracate in campanii sociale(gen anti-fumat, campanii de nutritie, impotriva hainelor de blana etc).
La noi Ministerul Sanatatii s-a gandit la ceva asemanator si a trecut la treaba: a facut rost de 700.000 de euro(?!) pentru o campanie anti-fumat, a luat-o pe Mihaela Radulescu pentru ca da bine la public, i-au pus in gura niste cuvinte care te duc, categoric, cu gandul la sex si acum asteapta ca lumea sa numai fumeze. Poate ca se asteapta ca in prima zi a campaniei sa se lase vreo cateva mii de persoane de fumat. No way, la noi in Romania nu merge asa. Astfel de campanii sunt facute numai pentru amuzametul persoanelor targetate.



Si daca tot au demarat o astfel de campanie de ce nu au apelat si la o persoana de sex masculin, pentru ca eu cunosc foarte multe fete care fumeaza, si poate ca exista o paritate la acest capitol...

Later edit: Iata ca Mariussescu s-a gandit si la persoana care trebuie sa indemne fumatoarele sa se abtina de la acest viciu, Adrian Mutu. Printul arata cam asa:



Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

1 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.