Azi este sfarsitul lumii  

Va mai aduceti aminte de vremea cand eram copii si discutam despre sfarsitul lumii, pe vremurile acelea se 'stia' ca sfarsitul lumii este in anul 2000, apoi cu cat ne apropiam de anul 2000 se credea ca sfarsitul va fi in 2003, 2005. In fine...timpul a trecut si acum suntem anuntati ca sfarsitul lumii poate sa fie chiar azi. Cum asa? Azi se va pune in functiune cel mai mare accelerator de particule din lume, mai multi cercetatori considera ca testul este periculos pentru omenire, deoarece energia din coliziunea particulelor poate genera gauri negre artificiale care, dupa o perioada de expansiune, ar putea inghiti Pamantul(toata stirea).
Daca azi nu se intampla nimic, nu trebuie sa va scada adrenalina, pentru ca realitatea.net(chiar nu ma asteptam ca ei sa vina cu o astfel de stire) ne mai da o sansa, sfarsitul lumii va avea loc in 2012
Asadar vine anul 2000 si ceva, iar noi tot copii ramanem.

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.