Piturca ti se pregateste ceva!  

Asta-i tare! Victor Piţurcă, antrenorul echipei naţionale de fotbal, a fost prins în timp ce trişa, la poker, intr-un cazinou din Bucuresti. Selectionerul folosea metode moderne: o camera video deghizata in pachet de tigari si o casca ascunsa prin care primea indicatii de la complici. El se ţinea de astfel de năzbâtii de prin anul 2003, inainte sa fie numit la echipa nationala.
Este interesant că tocmai acum apare in presă aceasta informaţie. Probabil ca Piţurcă va fi demis în curând.
Filmarea si pozele le puteti vedea aici.
Si apare primul natarau care îl ridica în slavi pe Piţurcă:

"Ce a facut Piturca la Casino, nu a facut nimeni in tara asta. Piturca e dat naibii. Eu nu aveam tupeul lui Piti. E un fel de James Bond. Un timp cu sange rece, un om inteligent", a declarat Gigi Becali la sport.ro

Nataraul a vrut sa ajunga presedintele României o data, probabil il numea pe Piţurcă Ministru Secretar de stat pe probleme de barbut, poker si alte jocuri in care se pot face şmecheriile elogiate mai sus.
Intreg filmul aici

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.