S-a lansat Adevarul de seara  

Mi-a cazut si mie in mana in seara asta, la cumparaturi Adevarul de seara. Azi este al treilea numar, deci s-a lansat de vineri, 17 octombrie.
Ziarul se distribuie la nivel national, in fiecare dupa-amiaza. Pentru inceput apare in Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Arad, Bacau, urmand ca distributia sa fie extinsa si in alte mari orase din tara, in perioada imediat urmatoare.

Tirajul total pentru primele sapte orase este de aproximativ 250.000 de exemplare/zi si va urca, in prima faza, spre 500.000, pentru ca anul viitor sa atinga 700.000 - 1.000.000 de exemplare zilnic, pe masura ce se vor deschide noi editii in alte judete. Proiect la care s-a lucrat mai mult de un an de zile, Adevarul de Seara este pozitionat drept cel mai important cotidian national in ceea ce priveste tirajul distribuit, fiind calculat un tiraj peste tot ceea ce exista in presa locala in orasele respective, potrivit unui comunicat al companiei.
Mai mult aici>

Asadar ziarul Adevarul de seara se vrea mai mult decat un cotidian gratuit cum este Compact sau Ring, cei din trustul Adevarul Holding declarand ca prin noua editie se vrea sa se concureze cu televiziunea. Ceea ce e cam greu de imaginat in Romania, dar totul este posibil, mai ales ca ziarul USA Today, a realizat ceva de genul acesta in SUA, in 1982.
Adevarul de seara se va putea gasi la metrou, hypermarketuri Carrefour, Gara de Nord, marile intersectii, cinematografe, restaurante, in fiecare duma-amiaza.

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.