Film: Crime justificate (Righteous Kill)  

Pentru un film din a carui distribuite face parte Al Pacino si De Niro am mers la cinema. Sincer ma asteptam ca thrillerul Crime justificate (Righteous Kill) sa fie super tare, sa fie filmul anului, dar nu este chiar asa, este doar un film politist cu cei mai tari actori, si atat, nimic mai mult. Dar poate ca pretentiile mele erau prea mari...
Despre ce e vorba in film:


Righteous Kill descrie investigatia celor doi politisti newyorkezi, David Fisk si Thomas Cowan, a unei serii de crime facute cu eleganta. Cei doi parteneri de o viata ar fi pregatiti sa iasa la pensie, dar nu o fac, lucrand in continuare la acest caz. Fiecare victima este un alt fost suspect de crima, un criminal necapturat, iar indiciile lasate de autor justifica actiunile lui si indica asupra faptului ca o face pentru ca nici un politist nu e in stare sa o faca. Similaritatile dintre acest caz si unul pe care detectivii credeau ca l-au rezolvat cu ani in urma trezeste o alta intrebare - oare la momentul respectiv au inchis pe cine trebuia?.



Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.