Fără Zahăr ne cântă despre Otv  

Fără Zahăr a făcut o melodie special pentru televiziunea de apartament OTV.
Nu ştiu cine este Magda lu' Tolea, dar vad că s-a urcat pe masă la Dan Diaconescu (cel care a castigat 2,5 milioane de euro din publicitate într-un an cu Otv). Magda asta a lu' Tolea (mi se pare super tare numele, şi trebuie obsevat faptul că este un nume uşor de reţinut pentru oricine şi probabil nici nu este numele ei real) chiar şi-a lansat o manea pentru Otv şi telespectatorii săi manelişti şi dornici de bârfe ieftine. Ştiu ca Otv a ajuns a treia televiziune din România în privinţa ratingului, pentru faptul că se uită toţi tăranii obsedaţi de Elodia. Cu siguranţă că de vină pentru ratingul Otv-ului sunt vinovate şi televiziunile concurente care oferă pe acelaş segment orar în preponderenţă filme, dar şi CNA-ul care s-a manelizat foarte mult în ultimul timp.
Chiar aştept o revenire la normal în privinţa asta şi poate că singura soluţie ar fi găsirea Elodiei, pentru că altfel Otv-ul va avea rating şi la anul pe vremea asta.

Videoclipul Fără Zahăr - Magda Show >

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.