Se lanseaza Bic Phone  



Se vorbea de ceva timp despre telefoanele de unică folosință. Acum se pare că a venit timpul să ne și folosim de ele. Începând cu 7 august Bic Phone va fi lansat în Franța și este produs de Bic în colaborare cu Orange Franta. Așadar Bic va realiza si telefoane de unică folosintă pe lângă celebrele aparate de ras.
Despre BicPhone:
- Bic Phone este un telefon pre-praid.
- Este încărcat cu 60 de minute incluse în pretul inițial.
- Cartela SIM este incorporata in handset, astfel ca nu va exista alt proces de pornire a telefonului decat cel de activare. Atunci cand utilizatorii au consumat ora de convorbiri, ei pot cumpara cartele prepaid, pentru a se păstra numărul de telefon inițial.
- Bic Phone se va găsi pe orice tejghea, în gări, aeroporturi, supermarketuri, ceea ce il face foarte util.
- Terminalul este produs de catre Alcatel, iar numarul de telefon este inclus in pachet. Evident ca feature-urile sale nu sunt dintre cele mai performante, dar telefonul va fi capabil sa efectueze apeluri simple si sa trimita mesaje text. Utilizatorii vor putea achizitiona modele ale lui Bic Phone de culoare galbena sau verde la pretul de 49 de euro, incepand din data de 7 august, deocamdata doar in Franta.

Mai mult >

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

2 comentarii

  • Anonim  
    31 iulie 2008 la 21:59

    Foarte interesanta ideea. Dar crezi ca lor le ies banii? Vreau sa spun ca nu stiu daca e profitabila toata chestia

  • Tykryt  
    2 august 2008 la 09:56

    In Romania nu ar fi profitabil acest telefon, cu siguranta, dar poate in Franta va aduce profit, probabil au facut un studiu de piata inainte, nu?

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.