Retardatul Marko Bela inca mai instiga  

Trebuie sa intoarcem roata istoriei. Sa fim uniti in orice clipa pentru viitorul nostru si al copiilor nostri. Ne doare Trianonul si ne doare 1918. Dupa alegeri e sarbatoarea nationala a Romaniei, dar evenimentul nu ne bucura, ne doare. Nimeni sa nu ne ceara sa ne bucuram de aceasta zi

Aceasta declaratie ii apartine lui Marko Bela, cel care se afla in fruntea UDMR, partid aflat la guvernare. Acum pe bune, dupa o astfel de declartie, cum sa nu ai ceva cu ungurii? Cum sa nu ii urasti?
Pe ungurul asta nesimtit nu ar trebui sa-l sanctioneze cineva pentru declaratiile astea anti-constitutionale, pentru faptul ca intarata atatia oameni?

Intr-un astfel de context declaratiile unuia ca Funar te ung pe suflet:

AddThis Social Bookmark Button

3 comentarii

  • Anonim  
    27 noiembrie 2008 la 15:36

    Hai sa intoarcem roata istoriei sa facem ROMANIA MARE (Debrecen-ul sa fie din nou oras Romanesc) sa luam inapoi Banatul Sarbesc, Basarabia, Cadrilaterul, Bugeac (Basarabia Veche), Bucovina (Tinutul Herta - Cadrilaterul din nord) sa fim uniti sa aparam viitorul copiilor nostrii de rautatea ungurilor.

    Ne doare prostia, ne dor nedreptatile ce le-am suferit dupa razboaie (AU MURIT ROMANI DEGEABA - au murit si pentru unguri).

    1 Decembrie e sarbatoarea noastra a Romanilor e ZIUA NATIONALA - MAREA UNIRE DE LA ALBA IULIA va urez voua tuturor ce negati acest lucru SA VA DOARA sa SIMTITI DUREREA pana la MOARTE (exagerez putin acum...dar m-a luat flama :D) si va doresc ca dupa 1 DECEMBRIE regimentele blindate si de infanterie ce vor defila sa se posteze fix in INIMA ROMANIEI in COVASNA si HARGHITA.

    A apropo nu va cere nimeni sa va bucurati DAR - TACETI DRACU' DIN GURA - (pt ceilalti cititori ma scuzati...dar iar m-a luat flama)

  • Anonim  
    27 noiembrie 2008 la 17:05

    Parerea mea e ca ar trebui sa sa alegem un guvern care sa promoveze identitatea nationala si romanismul.Suntem singura tara din lume unde o minoritate(bozgorii)au mai multe drepturi ca populatia bastinasa si majoritara.Hai sa fim uniti si sa le taiem "drepturile"aberante de care dispun in prezent,eventual sa ii trimitem in stepa asiatica de unde au venit ca oricum sunt inca la stadiul de maimute (sunt singurul popor care mai foloseste inca grohaitul in loc de exprimare vocala".TRAIASCA ROMANIA MARE,TRAIASCA ROMANISMUL

  • Anonim  
    28 noiembrie 2008 la 11:08

    mergeti la vot!!, dupa un calcul simplu daca 60% din romani merg la vot si voteaza cu orice partid care o sa ia peste 5% in afara de UDMR, reiese sigur ca ei nu mai intra la guvernare...

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.