Reduceri la Tamada  


Tamada - portal-ul care vrea sa va dea intalnire cu cartea si vrea sa descoperiti bogata colectie de experiențe ale omenirii prin intermediul cărților în detrimentul televizorului. Considerând că lipsa cărții din viața românilor nu poate fi decât rezultatul unei deprinderi absente, tamada.ro își dorește să transmită pasiunea cititului către publicul larg și să suprime pretextul lipsei de timp, prin prezentarea evenimentelor din lumea carților precum și prin ușurința cu care vizitatorii site-ului pot avea acces la cărțile preferate.
Tamada.ro ofera un discount de 10% pentru cartile in limba engleza din seria Business for Dummies, cu specific de business.
In alata ordine de idei Tamada prezinta carti foarte interesante in categoria For Dummies si chiar merita macar sa vezi titlurile.

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.