Produsele din ro  

Produsin.ro este un site ce vine cu o initiativa destul de interesanta, si anume incurajeaza consumul produselor fabricate in Romania. Pe site se gasete o lista a produselor romanesti recomandate pentru consum si care se ridica, cel putin, la nivelul celor din export.

"dar ce sa mananc produse romanesti?" - pai daca mergi in magazin/supermaket/hypermarket, si verifici produsele (fa-o doar o singura data, fiindca pe urma ai sa le tii minte) vei vedea ca ai de unde alege!

"multe dintre produsele straine sunt mai ieftine" - pai da, ca e mai eftin (cu e, fiindca suntem fitzosi) sa pui talpa de bocanc macinata, arome, colorant, si o ureche de porc in salamul italienesc de maxima calitate pe care il cumperi cu 20% mai ieftin decat ala produs la Salonta (e un exemplu). Ah, ca romanasii nostri din asociatia producatorilor de carne (fraierii) si-au autoimpus sub litera de lege sa aiba un procent minim de carne in mezelurile lor spre exemplu nu mai conteaza.

"I: Ce sunca pui pe masa de Craciun soro? / R: Din aia buna, nemtzeasca. O tin 3 zile pe masa si nu se strica!" Pentru cei care inteleg, nu mai au rost comentariile...

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.