Lista candidatilor patati  

Trei organizaţii neguvernamentale au pregătit lista candidaţilor dubioşi la alegerile parlamentare de la sfârşitul lunii. Este o iniţiativă inspirată din experienţa Coaliţiei pentru un Parlament Curat, de acum patru ani, prin care ONG-urile încearcă să oprească intrarea în Parlament a unor persoane pentru care calitatea de deputat sau senator este folosită ca scut faţă de aplicarea legii ori ca platformă de trafic de influenţă sau este, pur şi simplu, produsul oportunismului politic. Lista a fost realizată de jurnalişti de investigaţie, fiind supusă unor proceduri complexe de validare, astfel încât, la final, aceasta să conţină doar nume şi informaţii relevante.

Printre candidatii patati se numara Cătălin Harnagea, Dumitru Dragomir sau Atilla Verestoy.
Acum cred ca ar fi fost mai intelept sa se faca o lista a candidatilor care nu s-au patat ... pana acum. Dar poate ca jurnalistii de la Catavencu i-au luat in vizor numai pe cei care au furat prea mult.
Asteptam lista de miercuri.




[via]
Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.