Cine sunt Mondenii ca sa isi bata joc de Hagi?  

Aseara m-am uitat la Mondenii. Alta data imi placeau, acum am observat ca au devenit plafonati rau de tot. Dar nu de asta m-am apucat sa scriu, ci pentru ca aseara Mondenii au creat un moment de "mare amuzament" in care s-au apucat sa-si bata joc de Hagi. Chiar de Hagi, unul dintre simbolurile Romaniei.
Pe mine nu ma intereseaza cate carti a citit Hagi, pentru ca el nu apare la tv ca sa vorbeasca despre opera lui Eminescu, si incercand sa isi dea cu presupusul despre aceasta nu face altceva decat sa dea cu stangul in dreptul. Nu, nu acela este Hagi, el este un om care se pricepea sa joace fotbal foarte bine, el este jucatorul care la fel ca pe alte milioane de romani m-a facut fericit. Acela este Hagi si de aceea nu o sa il uit si am sa il respect toata viata.
Acum la cativa ani buni dupa acele momente de vis, vin acesti muritori de rand, numiti "comedianti", care vor disparea in cativa ani si nimeni nu-si va mai aminti de ei, vin sa rada de el, de marele Hagi.
Chiar nu am inteles momentul acesta de mare rafinament in care se face haz pe seama lui si mi se pare impardonabil, pentru ca Hagi, nu este un Guta sau un nesimtit al zilelor noastre care sa fie terfelit asa cum ... au Mondenii chef.



----------------------------------------------------------------------------------------------------
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

8 comentarii

  • Anonim  
    12 noiembrie 2008 la 23:29

    daca nu s-a sesizat hagi tu de ce te-ai sesiza?

  • Tykryt  
    12 noiembrie 2008 la 23:46

    daca nu s-a sesizat hagi,nu inseamna ca nu trebuie sa spun ceea ce cred.
    si ce ar trebui sa zica hagi? "sunt unii care si-au batut joc de mine..in Romania numai sunt respectat"...cam asa ar trebui sa spuna? Cred ca reactia lui ar fi de prisos. Noi ar trebui sa ne sesizam, ci nu el.

  • Anonim  
    13 noiembrie 2008 la 10:42

    mie imi plac mult de tot Mondenii!sunt singurii care fac umor in ziua de azi.la inceputul emisiunii ei zic ca textele sunt pamflet si trebuie luate ca atare...asa ca,no comment!ei au o sceneta cu Cristian Tudor Popescu si nu se mai ataca nimeni.Mondenii au iesit in evidentza prin reusita lor de a imita multe persoane "mondene".ce ar trebui sa zica Doroftei,ca si el este imitat si chiar intr-o maniera superhaioasa!eu zic sa nu fii suparat tykryt si sa radem impreuna la Mondenii!toate cele bune!

  • Anonim  
    13 noiembrie 2008 la 10:54

    Si totusi "Aceasta emisiune este un pamflet si trebuie tratata ca atare..." nu cred ca este tocmai cel mai de rahat (scuzati expresia) lucru pe care il fac televiziunile. Si pana la urma sunt sigur ca si cei care au facut emisiunea sau majoritatea lor il au ca idol al fotbalului romanesc pe Hagi - totul tine de showbiz. Cum ai spus si tu e dreptul tau sa spui ce nu iti convine...

  • Tykryt  
    13 noiembrie 2008 la 11:57

    @ Luchian - in primul rand nu m-a amuzat ce au zis ei
    @ Irina - de la un timp nu-mi mai plac, si mai ales dupa ultima emisiune. De cand a plecat cel care il imita p becali se pare ca o sa se duca in jos...

  • Anonim  
    13 noiembrie 2008 la 16:21

    Ca de obicei romanii ce suntem...
    se face un lucru normal si frumos de catre o persoana, apoi cand aceeasi persoana face un lucru anormal, noi credem ca este normal. Cum poate cuiva sa ii mai placa asemenea animale, care nu stiu decat sa injure, sa se imbrace in femei, sa urle si atat. NU MAI AU NIMIC, NIMIC FRUMOS.Ce sa mai vorbesc despre ce au facut cu Hagi, au mai spus inca o data ca sunt idioti, dar infinit + 1 = infinit. Sunt dezgustatori la infinit.

  • Anonim  
    13 noiembrie 2008 la 16:25

    pentru cei carora le mai plac "baiatii" astia de la mondenii, poate imi spuneti si mie ce este frumos, chiar nu mai avem deloc simtul frumosului?! Da intr-adevar erau buni, dar atunci cand nu urlau, cand nu injurau , cand nu promovau in halul asta josnicia si mojicia.
    Chiar noi romanii nu mai putem sa ne bucuram de ceva NORMAL, trebuie neaparat sa ne integram si in prostie, in indiferenta, in pornografie si sa zicem; da da! cu capul plecat la orice face EU. Trebuie sa imitam pe cei care isi bat joc de noi in orice situatie.
    Ma intreb cand o sa se "destepte romanul"!

  • Anonim  
    14 noiembrie 2008 la 02:04

    Cel care il imita pe Becali facea toti banii. Facea..

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.