Candidatii patati din Arges si Bucuresti  

In judetul Arges nu sunt foarte multi candidati patati, in comparatie cu alte judete.

Georgiu Gingăraş (PSD)
Fost ministru al Tineretului şi Sportului în pri­ma parte a mandatului de premier al lui Adrian Năstase, Gingăraş a primit o locuinţă de la RAAPPS. Pe care nu a eliberat-o nici acum, ba mai şi pre­tinde despăgubiri pentru mobila pe care a cum­părat-o (locuinţa fiind goală la primire). Gingăraş a decla­rat că va părăsi locuinţa numai după ce fiica lui îşi va termina studiile.

Adrian Miuţescu (PNL)
Soţia deputatului PNL a accidentat grav trei persoane, în 2007, intrînd pe contrasens în timp ce se afla la volanul ma­şinii personale. Cu toate că a trecut mai bine de un an de la accident, Poliţia încă face cercetări în acest caz. Iar victimele accidentului (în urma căruia un băieţel de 11 ani şi-a pierdut splina) au declarat că Miuţescu le-a promis 100.000 de euro ca să uite povestea, însă nu s-a ţinut de pro­misiune. Recent, numele deputatului PNL a fost men­ţionat în legă­tură cu un dosar DNA privitor la vînzarea IPEE (În­treprinderea de Piese şi Echipamente Electrice) din Curtea de Argeş, întreprindere la care Miuţescu a fost director.

Dan Dumitru Zamfirescu (PRM)
Conform CNSAS, deputatul PRM a făcut poliţie politică înainte de 1989, în perioada în care a lucrat pentru Ministerul de Interne (1980-1990). Din 1990 pînă în 2002 a fost ofiţer SRI pe probleme econo­mice.

Gheorghe Banzea (PNL)
Şef al Direcţiei de Finanţe Publice Argeş, calitate în care ar fi acoperit o returnare dubioasă de TVA, aşa cum a arătat presa locală. Conform presei piteştene, Banzea a impus un anume lichidator, apropiat lui, pentru lichidarea ARO, o afacere de milioane de euro.

Cristian Boureanu (PD-L)
Anchetat de DNA în afacerea „Loteria“ (conform procurorilor, în calitate de membru în Consiliul de Administraţie al Loteriei, Boureanu ar fi semnat acte care au dus la prejudicierea socie­tăţii de stat) şi suspectat că şi-ar folosi influenţa po­litică pentru a achiziţiona terenuri retrocedate foştilor proprietari la preţuri subevaluate.

Gheorghe Davidescu (PD-L)
Traseist politic: ApR, PNL, acum PD-L.

Filip Georgescu (PSD)
Actual deputat PSD şi fost director general al Romsilva între 2001 şi 2003, Georgescu a fost acu­zat de presa locală că a pus la punct schimburi ilegale de terenuri între Romsilva şi propria sa familie. Conform presei piteştene, soţia lui Georgescu a primit terenuri de aproape 20 de hectare în zona Piteşti, dar şi Vidraru şi Transfăgărăşan, terenuri ale Romsilva, deşi aceasta moştenise terenuri la cîmpie, nicidecum la munte. Schimburile de tere­nuri sînt şi în atenţia DNA.

Bogdan Niculescu Duvăz (PSD)
În 2002, după ce a părăsit PD pentru a intra în PSD, Duvăz a fost acuzat de presa naţională că a tras sfori ca o benzinărie obscură să fie vîndută către Petrom (pe atunci societate de stat) cu o su­mă de aproape 12 ori mai mare decît valoarea de piaţă. Duvăz a negat acuzaţiile, dar în 2004 s-a asociat, într-o firmă cu sediul în Constanţa, tocmai cu proprietarul acelei benzinării.


In ceea ce priveste Bucurestiul, lista cuprinde foarte multi traseisti politici.
Lista intreaga >

Sursa

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.