Tamada - un nou portal de cultura  

Pe data de 13 octombrie se lanseaza oficial portalul cultural tamada.ro

Portalul contine in primul rand o revista culturala, dar si o librarie online si isi propune sa devina un ghid al vizitatorilor in lumea cartilor, incluzand sectiuni de stiri, editoriale, interviuri, biografii, dar si comentarii ale cititorilor despre cartile citite. Revista va avea printre editorialisti nume ca Traian T. Cosovei, Dan Mircea Cipariu.

Libraria pune la dispozitia cumparatorilor o gama larga de carti si doreste sa se impuna pe piata prin calitatea livrarii si modul de onorare a comenzilor.

Interfata portalului este foarte prietenoasa si chiar daca nu esti un impatimit al lecturii vei ramane cateva minute bune search-uind titlurile cartilor de pe tamada.ro. Asa cum se discuta despre ultimele filme vizionate, trebuie sa existe si un loc in care sa se vorbeasca despre ce carti am mai citit.

Numele portalului este foarte interesant pentru ca TAMADA, conform wikipedia, este maestrul de ceremonii al unei mese georgiene, este cel ce propune toasturile creand o povestioara cu talc pentru fiecare dintre ele, ca si pentru cei in cinstea carora se toasteaza.


Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

1 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.