Sa-ti imbraci copilul in haine ecologice!  

Magazinele online cu imbracaminte sunt la mare cautare in ultimul timp. Cele mai accesate sunt cele care se adreseaza femeilor, iar la categoria mai putin cautate sunt cele pentru barbati, pentru ca, dupa cum se stie, ei nu sunt asa inebuniti dupa haine.

Dar ramasese un segment neexplorat la capitolul magazine online, acela de imbracaminte copii. Spun ramasese pentru ca de curand a aparut un site numai cu imbracaminte pentru copii, atat pentru ea cat si pentru el. Siteul se numeste Misena.
Sub marca Misena Kids se gaseste atat imbracaminte ecologica, cat si imbracaminte naturala, confectionata din bumbac natural (neprelucrat), produsele fiind variate atat ca modele, dar si ca design. Asa ca daca ai un copil rasfatat Misena iti face un mare serviciu ajutandu-te sa il faci fericit, iar daca vreodata nu stii ce cadou sa ii iei acum stii pe ce site sa intri.

Stiu multe persoane care spala vasele celor mici cu apa plata si poate ca Misena le-a venit in ajutor cu hainutele ecologice si naturale.

Accesand siteul am studiat imbracamintea asta ecologica si chiar m-a fascinat, arata super misto si ma intreb daca si pentru adulti se fac astfel de bluze si pulovere eco. Dar trebuie mentionat ca nu toate hainele sunt ecologice, imbracamintea ecologica este doar o categorie a site-ului.

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.