S-a lansat tamada.ro  


De ieri, 13 octombrie 2008, asa cum va anuntam în online-ul românesc s-a lansat www.tamada.ro, un portal de carte care își propune să fie un mijlocitor al întâlnirii cu cartea, al descoperirii bogatei colecții de experiențe ale omenirii prin intermediul cărților în detrimentul televizorului. Considerând că lipsa cărții din viața românilor nu poate fi decât rezultatul unei deprinderi absente, tamada.ro își dorește să transmită pasiunea cititului către publicul larg și să suprime pretextul lipsei de timp, prin prezentarea evenimentelor din lumea carților precum și prin ușurința cu care vizitatorii site-ului pot avea acces la cărțile preferate.
Alături de zona de vânzare de carte, Tamada.ro lansează revista de cultură on-line „SUPRA”, coordonată de câţiva scriitori de valoare, din generaţii literare diferite: Traian T. Coşovei, Octavian Soviany, Dan Mircea Cipariu, Cornelia Maria Savu şi Lucia Verona. Redactor-şef: Ştefania Coşovei. Conform politicii editoriale anunţate de iniţiatorii noii reviste culturale on-line, „SUPRA îşi propune promovarea acelor valori care nu „ies în faţă”, oameni a căror muncă o apreciem, dar care nu sunt „favoriţi” ai cluburilor de fiţe. Chiar dacă iepurele culturii nu ţâşneşte din orice tufiş, noi nu suntem de acord că orice carte e un copac tăiat!”.
În primele 2 saptamani puteti gasi Carti pe Tamada.ro cu reduceri de 20% din prețul de vânzare. De asemenea livrarea comenzilor se va face gratuit în primele 2 săptamâni după lansare. Tamada.ro își propune sa îmbunătățească continuu colecția de cărți a magazinului și să ajungă în cursul anului 2008 să prezinte peste 20.000 de tiluri, publicate în Romania sau în străinătate, existând deja parteneriate cu edituri din Ungaria, Anglia și SUA pentru promovarea carților acestora în Romania.

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.