Renault ma iubeste  

De ce ma iubeste?

Intr-un interval de o ora mi-au trimis spam si pe telefonul mobil cat si pe mail.

Eu ma numar printre cei multi care au o parere proasta despre Renault Clio, Clio Symbol, Symbol Sedan sau ce denumiri mai are celebrul Clio si a fost ciudat sa primesc un sms care incepe asa :

Noul Renault Symbol a sosit! Cu un design exterior elegant, interior restilizat, dotari standard generoase si motorizari economice, Noul Renault Symbol este alegerea inteligenta! Testeaza Noul Renault Symbol, intre 2 si 5 octombrie 2008 in oricare din showroom-urile Renault din tara si poti castiga unul din cele 5 Symbol oferite prin tragere la sorti.


Noi, cei din clubul anti-Clio, trebuie sa recunoastem ca Renault si-au depsit conditia realizand noua bijuterie de masina. Dar stau si ma intreb cum a ajuns numarul meu de telefon in baza lor de date si acum ma streseaza prin astfel de mesaje. Prin astfel de sms-urile o sa le creasca vanzarile la masinile second-hand, ci nu la cele noi.

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

1 comentarii

  • Anonim  
    2 octombrie 2008 la 10:30

    Si totusi nu pot sa nu remarc asemanarea evidenta (la exterior) cu "supercarul" constructorului din cizma furia rosie a Mamei Italia noul si extravagantul FIAT LINEA....;)

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.