"Top 100" al melodiilor care au marcat Romania in ultimii 20 de ani.  

Melodiile care au fost pe placul romanilor in ultimii 20 de ani s-au adunat intr-un top la televiziunea muzicala U.

Cum s-a realizat topul?
„Criteriul principal după care ar fi trebuit să se ghideze acest top ar fi fost vânzările, dar cum în România ultimilor 18 ani mare parte din piaţă este piratată, cifra oficială a vânzărilor nu putea să fie singura de luat în calcul. Prin urmare, pasul doi a fost să se apeleze la subiectivismul colegilor, care au fost rugaţi să voteze dintr-o listă de 500 de melodii nominalizate. Ulterior, aceste voturi au fost combinate cu cifra vânzărilor şi s-a stabilit clasamentul final”, spun reprezentanţi ai postului de televiziune U.

Topul cuprinde si melodii ale artistilor romani, care au inceput sa fie luati in seama de radiouri si televiziuni incepand cu 1998(Bug Mafia, Parazitii, Voltaj, Andre, La Familia sunt formatii care se regasesc in acest top).
Chiar dacă este mai degrabă un top nostalgic decât unul stabilit pe criterii bine definite, topul realizat de U TV imi aminteste melodiile care mi-au facut copilaria mai frumoasa. Cat mai curand sper sa am timp sa ascult toate melodiile din acest top si sa fac un Top5 personal.
Iata care sunt primele 3 melodii care au rupt Romania in doua in opina Utv:
3. Mr. President - Coco Jambo


2. Reel 2 Real - I like to Move it!



1. Los Del Rio – Macarena



Topul intreg>

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

2 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.