Google se gandeste la betivi  

Google a inventat o metodă pentru a împiedica utilizatorii Gmail să trimită mesaje când sunt în stare de ebrietate. Pentru a trimite un e-mail, ei vor trebui să rezolve câteva operaţii matematice destul de simple, dar cu siguranţă complicate pentru o minte tulbure. Sistemul se va numi Google Goggles şi se află deocamdată în faza de testări.

Cand gasesc astfel de stiri ma amuz copios. Acum sa fim seriosi cat de beat sa fi si sa nu stii cat fac 48-38 sau ceva de genul asa. Trebuia ca Google sa specifice caror tari li se adrerseaza cu aceasta aplicatie. Mai mult ca sigur este pentru americani, spanioli si ale popoare mai retardate care se balbaie la o scadere sau la o inmultire simpla, iar cand se imbata de abia mai stiu cat fac 1+1.
Jon Perlow, specialist IT de la Gmail, recunoaşte pe blogul său că au fost momente când a regretat unele e-mailuri trimise târziu în noapte unei fete pentru a-i spune că e drăguţă sau unei foste iubite pentru a-i cere împăcare. Google Goggles a fost creat tocmai pentru a te face să te gândeşti de două ori înainte să trimiţi un mesaj sau pentru a verifica dacă ai mintea limpede. Opţiunea Googles va putea fi activată de utilizatorii Gmail din meniul "Settings", selecţionând secţiunea "Labs". Ea va fi disponibilă numai noaptea şi în weekenduri, când va fi probabil nevoie de ea, explică Perlow.

Si acum sincer, daca esti beat si vrei sa trimiti un mail, nu iti mai aduci aminte cum se dezactiveaza aceasta aplicatie? Poate ca si imaginatia celor de la Google a luat-o razna.

Sursa realitatea.net
Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.