Prețurile Iphone în România  

Pe 22 august se lanseaza Iphone în România, probabil că știe toată țara, iar de mâine oricine se poate înregistra pe lista pentru Iphone-uri de la Orange.
Dar ce nu știe toată țara? Nu știe care va fi prețul de vanzare al mult așteptatului mobil cu 3G. Cei de la Apple au impus un preț maxim de 199$ (ceea ce înseamnă vreo 530 de roni cu tva inclus) indiferent de țara în care acesta v-a fi lansat, asta pentru modelul de 8 gb, iar pentru cel de 16 gb prețul va fi de maxim 299$(700 ron).
Deci cei de la Orange nu au cum să mărească prețurile, dar pot obliga doritorul de Iphone(printre care mă număr și eu) să-și facă un abonament destul de scump. Deja se vorbește de un preț al abonamentului între 19.99 și 49.99 euro, abonamente cu minute incluse.
Acum rămâne să vedem modul în care Orange ne va uimi.

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.