Concurs PCNews  

PcNews anunță că vor avea un concurs super tare. Momentan nici ei nu știu prea bine ce premii vor acorda sau poate nu vor să spună...whatever..., cam așa sună anunțul:

Cautam cel mai tare blog din Romania! De fapt…. il cautam pe cel mai talentat bloger. Pe blog-ului lui vrem sa publicam un post (articol) platit. De fapt… el o sa scrie postul respectiv.
Cu ajutorul sponsorilor vom plati pentru acest post 500 de euro. Ba nu! Hai sa spunem 1000 de euro. Parca e cam putin. Ce spuneti de 2000 de euro? Suna bine? Mai bine suna 3000 de euro! Sau poate ca reusim sa oferim 4000 de euro. Sau 4500 de euro pentru un post! Sau poate mai mult… Cine stie… Inca mai ne gandim. O varianta ar fi 5000 de euro. Sau mai mult… Cum euro a scazut eu cred ca o sa oferim cel putin 5500 euro pentru un singur post!

Cum te înscrii? Trebuie să scrii un post în care îți anunți participarea, apoi le dai un mail și ei trimit regulamentul și (deci încă un "și") apoi trebuie sa dai un replay să le spui dacă ești de acord.Tocmai ncertitudinea care plutește în aerul de la PcNews m-a determinat să particip la concurs.

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.