Un pachet cu tumoare, vă rog!  

De două săptămâni au apărut în magazine noile pachete de ţigări cu imagini. Toţi fumătorii se declară oripilaţi de noile imagini şi în acelaşi timp nemulţumiţi de faptul că dau bani pe nişte pachete pe care sunt imprimate imagini cu un tip bolnav de cancer la gât, cu o tumoare sau un schelet prin care se arată îmbătrânirea tenului. Toate bune şi frumoase până aici, dar e curios că toţi se bat cu pumnul în piept că ştiu despre efectele ţigărilor asupra organismului şi numai era nevoie să li se explice încă o dată. Dar, sincer, dacă vezi imaginea prin care ţi se arată că poţi să faci cancer la gât, e imposibil să nu te gândeşti serios că actualul pachet de ţigări ar trebui să fie şi ultimul.
Se ştie că românu-i inventiv aşa că, probabil, va apela la învechitele port-ţigarete. Vor apărea port-tigarete frumos colorate şi astfel ţigările vor fi transferate din pachetele cu imagini oripilante, care te pot determina să pui capăt fumatului, către port-ţigarete super cool, care cu timpul vor deveni accesorii de care nu te poţi dezlipi.


Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

4 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.