In cazul in care nu gasesti un cuptor cu microunde  

Clipul în care un grup de prieteni face popcorn cu ajutorul telefoanelor mobile, a fost vizualizat de saptamana trecută de când a fost uploadat, până azi de peste 1 milion de ori.



Modul în care ei fac popcorn a atras atenţia psihologului Louis Bloomfield, professor la Universitatea din Virginia. Acesta spune că e imposibil ca telefoanele să transmit unde atât de puternice încât să se facă popcorn . “Acest clip este simpatic, dar asa ceva nu are cum să se intâmple vreodată. Intr-un cuptor cu microunde, energia excită apa din bobul de porumb până când se transformă într-un gaz puternic presurizat, astfel încât bobul sare. Dacă telefonul mobil emite atât de multă energie, apa din degetele oamenilor ar trebui să se încălzească. Telefoanele mobile încălzesc ţesuturile, dar studiile arată că nu aduc prejudicii”. Profesorul presupune că masa este încălizită cu un aparat, ceea ce este destul de plauzibil.
Clipul cu telefoanele care fac popcorn are o variantă in franceză, engleză şi japoneză.

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.