Pe 31 mai România renunţă la fumat!  

De cand m-am lasat de fumat imi plac foarte mult campaniile anti-fumat si chiar le sustin daca pot.

Sambata, zeci de tineri vor ieşi pe stradă, 'înarmaţi' cu un fluier şi vor 'amenda' orice român văzut că îşi aprinde o ţigară sau cumpără un pachet de ţigări. Evenimentul face parte din campania naţională 'Pe 31 mai România renunţă la fumat', desfăşurată de Asociaţia studenţească AMiCUS şi Asociaţia pentru Sănătate, Educaţie şi Familie în parteneriat cu Institutul de Sănătate Publică.
Mai pe scurt: participantii la miting vor oferi celor care îşi vor aprinde ţigări pe stradă câte un pliant prin care vor fi îndemnaţi să renunţe la fumat cel puţin pe data de 31 mai.De asemenea, vor fi afişate 20.000 de postere pentru a marca acest eveniment, iar voluntarii vor fi îmbrăcaţi pe toată perioada campaniei în tricouri albe inscripţionate cu sloganul 'Pe 31 mai România renunţă la fumat!'.
[Adevarul]

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

1 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.