Liga I Realitatea  

Asa se va numi în următorul sezon fotbalistic campionatul românesc. După Liga I Ursus, Burger, acum a venit timpul sa se numească Realitatea. Suna cam oribil aceasta denumire a campionatului. Altfel ar fi sunat Liga 1 Carlsberg sau Heineken.

Liga I de fotbal se va numi din vară Liga I Realitatea. Prima divizie de fotbal îşi va păstra această denumire în următorii 5 ani. Aşa prevede contractul pentru drepturile Tv care a fost semnat pentru suma de 108 milioane de euro.
RealitateaTv

Respectivul contract mai prevede ca posturile ce vor transmite meciurile sunt obligate să difuzeze la începutul fiecărei reprize câte un spot publicitar al Realităţii TV, iar pe parcursul întâlnirii să amintească de încă 4 ori numele partenerului LPF. Aşadar Antena 1 îi va face reclamă postului Realitatea, iar pentru asta a plătit suma de 102 milioane euro, atat cat au costat drepturile tv pe o perioada de 5 ani. Acum urmeaza sa vedem daca Antena 1 va fi de acord cu o lovitura atat de grea.

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.