De ce sa mergem la vot?  



Trebuie să mergem la vot pentru a le da o palmă politicienilor care încă mai cred că putem fi cumpăraţi cu mici şi bere, fasole şi cârnaţi, fuste şi dresuri. Trebuie să le arătăm că lucrurile s-au schimbat în România şi de acum încolo trebuie să-şi îndeplinească promisiunile pentru a mai fi votaţi.
Gandeste-te că dacă nu vei merge la vot nu vei mai avea dreptul sa înjuri clasa politică în următorii patru ani pentru faptul ca nu face nimic.
Mergand la vot o sa mă chinui sa aleg dintre toate relele pe cel mai puţin rău, ştiu ca în urma votului meu nu o sa se schimbe multe lucruri, dar si dacă se schimba? Speranta moare ultima, nu-i asa?...deci hai sa mergem la vot!
Adrian Cristea (Cristealizari) este cel care a creat proiectul HAI LA VOT. Aici se găsesc părerile mai multor bloggeri referitoare la alegerile locale. Campania este susţinuta si de patru candidati la primariile de sector.
Si nu uita ca: In 1923, cu un singur vot diferenta, Adolf Hitler a preluat controlul Partidului Nazist si a schimbat cursul Istoriei.


Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.