Ziua barbatului este, oficial, pe 5 mai  

Astăzi s-a lansat oficial site-ul Ziua Barbatului. Pe site se poate vota ca 5 mai să fie ziua oficială a bărbaţilor şi, normal, să fie zi liberă.

Fiecare bărbat contează. Fiecare vot este un pas înainte. Pentru a vota, trebuie să găseşti echipele Bergenbier şi să semnezi pentru proiectul nostru de lege. După ce ai votat, ajută-ne să strângem cât mai multe voturi, vorbind cu toţi cei pe care îi cunoşti. Împreună, vom face ca rezultatul final să merite efortul.

Nu văd rostul acestei campanii atâta timp cât în Parlament s-a votat deja ca data de 5 mai să fie, in mod oficial, Ziua Barbatului, sarbatoare legală a României.
Să înteleg că parlamentarii le-au dat planurile peste cap celor de la Bergenbier, dar ei vor neapărat ca imaginea Bergenbier să fie asociată cu ziua bărbatului şi continuă campania.
Ce-i face pe ei să creadă ca eu aş bea Bergenbier în loc de Heineken pe 5 mai?
Nici spotul cu ziua bărbatului nu este prea strălucit în comparaţie cu reclamele din anii trecuţi.

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

1 comentarii

  • Anonim  
    7 aprilie 2008 la 11:12

    Salut,

    Gardianul a scris gresit. A aparut in Monitorul Oficial initiativa OBeRe sustinuta de Bergenbier, insa mai sunt pasi de facut pana la legiferare.

    Trebuie stranse 100.000 de semnaturi pentru ca proiectul sa ajung in parlament, si evident trebuie ca legea fie votata de parlamentari.

    Campania Bergenbier este pentru strangerea celor 100.000 de semnaturi.

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.