Păcăleli de 1 aprilie  

Azi este 1 aprilie şi trebuie să fim mai sceptici privind ştirile pe care le citim. Cea mai tare păcăleală de azi este cea cu bicicletă de la Dacia.

Aseară cei de la realitatea tv au anunţat că preşedintele Băsescu a murit(poză, via zoso), o glumă mai mai nesărată a oamenilor lui Vântu, iar de la 9 am vine glumiţa cu ministrul moldovean. Metropotam anunţă că va fuziona cu trilulilu ... şi aşteptăm si altele mai tari.

Dacă vrei să-ţi păcăleşti prietenii, cele mai tari farse le găseşti la www.enjoe.ro şi aici. Am trimis şi eu câteva, să vedem ce o să iasă…

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

1 comentarii

  • Anonim  
    6 aprilie 2008 la 21:10

    cred ca o pacaleala mai proasta nu se putea, realitatea a scazut in ochii mei cu mult dupa faza asat bravo ticrit ca fara tine nu as fi stiut ca astia de la "orealitatea" sunt asa de cretini

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.