Pentru Teo Peter  

Alin Farcaş a lansat o campanie pe bloguri de susţinere a marşului de protest ce va avea loc în Bucureşti in perioada summitului NATO, împotrivă jignirii aduse familiei lui Teo Peter de către autorităţile americane.

Teo Peter a fost ucis într-un accident de circulaţie, provocat de puşcaşul marin Christopher VanGoethem, angajat al ambasadei Statelor Unite în România. Cu toate acestea, în urma unui proces care a avut loc in Statele Unite, americanul a fost găsit nevinovat. Familia fostului membru al trupei Compact speră că dosarul acestuia să ajungă în atenţia preşedintelui american, George W. Bush, care va fi prezent la Bucureşti, cu ocazia summitului NATO.

Familiei lui Teo Peter i s-a ofeit suma de 16.500 de dolari drept reparaţii morale. Deci asta este suma pe care americanii o dau pe viaţa unui român. Gandeşte-te ca şi tu te-ai fi putut afla in taxiul cu care se deplasa Teo Peter!

Aici puteţi semna petiţia care facilitează obtinerea aprobării necesare organizării, in condiţii legale a protestului paşnic pe perioada summitului NATO.

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.