Flash mob "Pro Teo Peter"  

Vorbeam acum câteva zile despre campania iniţiata de Alin pentru susţinerea marşului pro Teo Peter. Din păcate nu s-a obţinut autorizaţia pentru marşul de protest, dar neuronu a venit cu o idee genială, cu un alt mod de protest, care cu siguranţă va avea alt impact. Este vorba despre FLASH MOB. Ce înseamnă? Dacă urmăriţi filmuleţul următor vă veţi da seama.



Când se va întâmpla acest Flash mob?
Joi, 3 aprilie la ora 16:00 toată lumea se va strange în faţa Teatrului National, iar la ora 16:15, se va urmari ceasul din rond, toată lumea va ramâne STATUIE.
Fiecare dintre cei care vor să participe, îşi pot comanda un tricou alb, având unul dintre mesajele de aici, printat, în roşu, pe faţa tricoului plus sloganul campaniei, imprimat, tot cu roşu, pe spatele tricoului (sau pot veni cu un tricou alb, simplu). Dacă vreţi să veniţi, comandaţi-vă tricourile din timp! Cei care au tricourile inscripţionate ar fi bine să-şi dea gecile jos cu 1 min mai devreme că ceilalţi să poată să-i repereze şi să împietrească cu degetul spre ei.

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.