Bigfoot in Romania...libera  

Daca saptamana trecuta a aparut la piticu stirea ca Bigfoot a fost vazut in Muntii Vrancei, sub ideea de viral, ei bine nu a fost cale lunga pana la aparitia acestei stiri in ziare. In Romania libera chiar a aparut un articol amplu sub titlul 'Un turist la fotografiat pe bigfoot...', cu interviuri luate primarului din Leasa, localnicilor, care se pare ca l-au mai vazut si asta vara...lol.
Doar ca aceasta stire cu Bigfoot a fost numai o campanie de promovare a unui site de video, gen youtube, trilulilu, din pacate pentru amatorii de senzational so otv.
Apropo, Dan Diaconescu o fi facut vreo emisiune despre stirea senzationala cu Bigfoot-ul din Vrancea.
Viralul il puteti vedea aici.

Oricum, si acest video este penibil, adica cei care filmeaza sunt penibili. Care era motivul pentru care incepuse sa filmeze? Nu putea sa scoata masina din zapada si s-a gandit sa filmeze?
Trebuiau sa inventeze, macar, un motiv plauzibil.

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

2 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.