Cum sa te comporti pe messenger  

Pe site-ul neticheta.ro poti gasi un fel de "cod al bunelor maniere pe messenger", asta in cazul in care iti lipsesc cei "7 ani de acasa ... de mess". Ca fiecare cod de bune maniere are si acesta idiotenile lui, citez:

7. NU INTRERUPETI. Cele mai multe dintre aplicatiile de mesagerie instanta moderne va avertizeaza cind partenerul de conversatie tasteaza un mesaj. Nu incercati sa interupeti sirul cuvintelor lui tastind mai multe mesaje intre timp pentru ca altfel veti parea ca nu va intereseaza ce are de spus sau veti pierde intelesul frazelor dupa citeva rinduri distanta. In plus, ca si in comunicarea orala, este la fel nepoliticos sa interupeti persoana care are cuvantul.

Codul are si sfaturi utile, cum ar fi acesta:
6. COMUNICAREA INSTANTA NU ESTE INTOTDEAUNA SIGURA. Daca va aflati la servici si comunicati cu un prieten prin mesageria instanta nu uitati ca ceea ce spuneti prin intermediul aplicatiei poate fi usor interceptat de una din persoanele care administreaza reteaua companiei dumneavoastra. Probabil credeti ca va puteti varsa naduful pe seful dumneavoastra mai usor si mai simplu confesindu-va altor prieteni prin messenger spunind lucruri pe care le veti regreta mai tirziu insa atunci s-ar putea sa fie prea tirziu.

Restul sfaturilor pentru o buna conduita tin si de bunele baniere pe care ai reusit sa le acumulezi...si mult mai util mi se pare codul de maniere pentru trimiterea e-mailurilor

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.