Hi5 sucks  

Poate ca unora dintre voi li s-a intamplat sa incerce sa se uite la televizor la Vacanta Mare sau la nu stiu ce emisiune de "divertisment" si li s-a parut atat de penibil ceea ce se intampla acolo incat nu au mai suportat si au inchis televizorul. Sunt unele momente in care ne simtim noi prost vazand cum altii se fac de ras in ultimul hal.
Eu sunt de acord ca a fi penibil “by default”, fara sa te straduiesti, probabil necesita ceva skill-uri native. Dar macar nu urlati in gura mare! Ca ma faceti sa inrosesc.
Cea mai mare densitate de penibili pe centimetru patrat de pixeli se gaseste pe Hi5. Intr-un mod greu de explicat, s-a format acolo o adunatura dubioasa de adolescenti in calduri si starlete care lucreaza mana in…mana cu pestii lor, completati fiind de onanisti dedicati trup si suflet…dar mai mult trup. Hi5 e plin de fetite de 14-15 ani care daca isi pun o poza in bikini se cred topmodele :) E plin de Monica Columbeanu wannabe (poate viitorii irinei au si ei cont pe hi5, nu?) Ma refer aici la cei care au cate 500 de prieteni si 200 de comentarii la fiecare poza, cel mai inteligent dintre ele fiind: “ce buna esti! te astept si la mine cu un comment. poop!”
Ideea in sine a site-ului nu este rea, daca ai avea in lista persoane cu care sa fi vorbit macar o data in viata cu ei. In realitate hi5 e un site unde toti isi pun pozele modificate in photoshop ca sa faca impresie, poate agata ceva.

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.