Mini notebook de la Fujitsu  


Mic şi inteligent, Amilo Mini extinde infrastructura IT a familiei Fujitsu Siemens Computers de notebook-uri consumer. Având doar 23,2x17,5 cm. noul model intră uşor în orice buzunar. Procesorul Intel AtomN270 asigură o viteză de procesare remarcabilă, iar bateria are o durată de funcţionare ce depăşeşte 4 ore. Carcasele detaşabile în cinci variante de culori îţi permit să îi schimbi înfăţişarea oricând doreşti. Cei mai creativi pot folosi carcasa transparentă pentru a o personaliza cu propriile fotografii. Acest mini notebook vine cu sistemul de operare Microsoft Windows XP Home Edition şi un hard disk de 60 GB (sau optional 80 GB si din decembrie chiar 120GB).
AMILO Mini este disponibil în retail începând cu preţul de 1599 Ron. AMILO Mini se potriveşte perfect unui stil de viaţă în mişcare. Ecranul fără reflexie de 9.9’’ şi greutatea de1 kg îţi permite să te bucuri de libertate în timpul conversaţiilor cu prietenii sau navigând pe internet. Chiar daca este atat de mic, conectivitatea este unul dintre atuurile acestei mici bijuterii. Astfel, posesorul lui se poate bucura de un WLAN integrat, un suport UMTS funcţional printr-un slot expres card şi un suport pentru adaptor 3G USB şi Bluetooth. Evident, specialistii de la Fujitsu Siemens Computer au luat in considerare si caracteristicile multimedia ca pe unul din principalele elemente ce definesc mini laptopul. Matricea de microfoane şi camera web de 1.3 megapixeli asigură o calitate excelentă a sunetului şi imaginii. Software-ul preinstalat iti face viata mai usoara si te ajuta sa te distrezi impreuna cu prietenii. Cu software-ul preinstalat YouCam de la Cyberlink animezi conversaţiile online şi îţi poţi surprinde amicii cu un avatar futurist 3D. Folosind aplicaţia de distorsionare a imaginii îţi amuzi prietenii cu pozele tale. Acestea pot fi cu uşurinţă transferate din camera digitală pe laptop folosind cititorul de carduri 4 în 1, pot fi imediat încărcate pe internet sau printate şi puse pe carcasă. Mini Ui 3520 8.9’’ widescreen display (1024x600) Intel Graphics Media Accelerator 950 Intel Atom N270 processor (1.6GHz) 1 x 1024MB/667 60GB 6 cells Microsoft Windows XP Home Pret raft: 1599.9 RON

Nu este doar un gadget la moda ci si un echipament ce poate fi folosit cu succes si in mediul business. Optiunile multimedia sunt pe gustul tinerilor, iar conectivitatea deosebita.

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.