Teroristii imobiliari  

Becali, Voiculescu, Tiriac sunt cativa dintre cei care au terenuri pe langa aeroportul Baneasa. De curand ei se declara nemultumiti de poluarea fonica creata de aeroport, adica li se sparg termopanele care va sa zica.
Daca in cazul oului si gainii nu stim cu exactitate care a fost primul, in cazul de fata stim ca aeroportul Baneasa a fost primul. Asa ca in momentul in care si-au facut case pe langa aeroport nu stiau ca este posibil sa se trezeasca cu avionu in curte sau ca vor fi treziti de zgomotul creat de acestea?
Oare mai exista vreun aeroport cu case prin preajma? Nu prea cred.

Un viral foarte interesant, care exprima situatia de la Aeroportul Baneasa, a fost creat de Academia Catavencu:



Un articol amplu despre teroristii imobiliari il gasiti pe catavencu.ro

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

AddThis Social Bookmark Button

2 comentarii

  • Anonim  
    30 octombrie 2008 la 11:49

    Sunt foarte multe aeroporturi cu case prin preajma, ieri am venit de la Brussels si chiar m-am mirat cat de aproape erau casele de pista, insa cu siguranta nu comenteaza nimeni ca doar nu i-a obligat nimeni sa construiasca langa aeroport.

  • Tykryt  
    30 octombrie 2008 la 22:09

    Chiar nu stiam ca sunt multe. Tot am auzit destul de des, in ultimul timp, ca Baneasa este unul din putinele aeroporturi cu case prin preajma.

Trimiteți un comentariu
Poker online Romania - invata sa joci poker pe Internet. Pe bani reali sau virtuali.